Κατηγορίες Προϊόντων


 
Προστατευτικός εξοπλισμός Husqvarna

Εκτύπωση

Γεννήτρια R1700i Inverter Subaru

Κωδικός Προϊόντος: R1700i Inverter Subaru
INVERTER: Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εξόδου ρεύματος. Επιτυγχάνει εξαιρετική ποιότητα τάσης (διακύμανση τάσης λιγότερο από 3%, συχνότητας λιγότερο από 1% και παραμόρφωση κάτω από 2,5%), κάνοντάς την ιδανική για ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπλέον, κάνει την γεννήτρια ιδιαίτερα οικονομική, αφού οι στροφές του κινητήρα ρυθμίζονται αναλόγως της απαιτούμενης ισχύος.

Η SUBARU
Η εταιρεία SUBARU αποτελεί θυγατρική του ομίλου Fuji Heavy Industries LTD (F.H.I.) που εδρεύει στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η F.H.I. είναι μία πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία που παράγει πολλά και διαφορετικά επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τέσσερις είναι οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της: η Αυτοκινητοβιομηχανία, η Αεροναυπηγική, οι Οικολογικές Τεχνολογίες και το Τμήμα Βιομηχανικών προϊόντων.

Όλα τα παραπάνω τμήματα μοιράζονται μια κοινή ιστορία καινοτομίας που δίνει πρόσθετη αξία στα προϊόντα του ομίλου. Οι επαγγελματικοί κινητήρες και ο εξοπλισμός της SUBARU έχουν κερδίσει επάξια φήμη σε όλο τον κόσμο για τις υψηλές αποδόσεις τους και την αντοχή τους στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η SUBARU είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων στον κόσμο, με ετήσια παραγωγή που ξεπερνά τους 1 εκατομμύριο κινητήρες.

Τιμή:
1476,00 €
-436,00 €
1040,00 €
Περιγραφή
Γεννήτρια
Τύπος Αυτορυθμιζόμενη / Αυτοδιεγειρομένη / Σύγχρονη
Πόλοι / Φάσεις Διπολική
Εναλ/μενο ρεύμα A.C  
Τάση / Συχνότητα 230V / 50HZ
Μέγιστη Ισχύς
1650 W
Ισχύς συνεχούς λειτουργίας 1400 W
Συντελεστής ισχύος 1
Συνεχές ρεύμα D.C 12V
Ρευματοδότες (A.C / D.C) 1X12V
Βολτόμετρο OXI
Ασφάλεια προστασίας ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
Κινητήρας  
Τύπος Τετράχρονος / Αεροψυκτικός
Μοντέλο ΕΗ 09-2
Μέγιστη ισχύς 3.0 hp
Κυβισμός 85,8 cm³
Αριθμός κυλίνδρων 1
Καύσιμο Αμόλυβδη βενζίνη
Δοχείο καυσίμων 4 lt
Εκκίνηση Με σχοινί 
Διαστάσεις 49 x 29,5 x 44,5 cm
Βάρος
20,5 kg

ίΑισθητήρας λαδιού                ναι